Новости
01
Консультации
Способ пожертвования

Подпишитесь на нашу рассылку новостей

Друзья
Партнеры
Новини

4 червня в Херсонській обласній науковій бібліотеці відбувся засідання круглого столу “За сімейні цінності”, який проводили у рамках реалізації пунктів Резолюції Всеукраїнського Форуму. Підняття те ми про сімейні цінності украй важливе для сучасного суспільства, адже ніхто не стане сперечатися, що чим міцніше українська сім’я, тим сильніше і здоровіше країна.

Зараз, коли Україна переживає переломний момент, особливо важливо підвищувати авторитет сім’ї і традиційні сімейні цінності : направляти усі сили на те, щоб згуртувати, на те, щоб допомогти багатодітним сім’ям і сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.
Насправді, справа не з простих, але становище не є безвихідним! Саме у вищесказаному намагалися розібратися учасники круглого столу в особі міської і обласної влади, представників освіти, громадськості і духовенства.

Якщо Ви   знаєте родину/дитину, яка потребує допомоги,  або бажаєте долучитись до нашої команди, телефонуйте та повідомте нам про це: 095 418 15 61 – Людмила Іванівна