Новости

Чому у “хороших батьків виростають “проблемні” діти?!

Дорогі батьки, в регіональному тренінговому центрі “Мій Дім” 2020 рік розпочинається з семінару на дуже актуальну тему: “Як побудувати якісний емоційний зв’язок зі своєю дитиною”
24-25 січня ми запрошуємо всіх, хто бажає навчитись будувати зі своїми дітьми міцні відносини, що витримають будь-які “шторми” (підліткового віку, навчання в школі і т.п.).

На жаль, доволі часто ми стикаємося з прикладами родин, в яких у “хороших” батьків виростають “проблемні” діти. Вони обирають “свої” цінності, часто є глухими до слів батьків, не дослухаються до порад, ігнорують всі аргументи, умовляння та ультиматуми. Складається враження, що все, чому їх намагались навчити, що старанно “вкладали” в їх виховання пройшло марно. Воно наче просіялось крізь сито.

Справа в тому, що перш за все з дитиною треба вибудовувати якісні та міцний емоційний зв’язок. Перш ніж встановлювати правила, наставляти, дисциплінувати або сподіватись на те, що вплине на дитину ваш особистий приклад, що на думку більшості повинно “спрацювати”, варто працювати над створенням довірливих стосунків з вашим дитям.

Міцність та якість цих стосунків визначить те, наскільки ваш син або донька буде слідувати вашому прикладу, дослухатись до сказаного вами та те, якою буде реакція на “дисциплінарні заходи”.

Як показали дослідження, діти, які не мали хороших та довірливих стосунків зі своїми батьками, частіше хворіють та досягають в житті менших успіхів, аніж ті, хто мали близьке спілкування зі своїми м батьками та називали їх друзями.

Саме про це “ Як побудувати якісний емоційний зв’язок з дитиною” і буде тренінг.
Отримані вами знання, гарантовано назавжди змінять ваші взаємостосунки з дітьми, яких ви виховуєте, вчите, або яким служите. Про це свідчать вже тисячі батьків та спеціалістів, які пройшли подібне навчання.

Спікер/тренер:
Ольга Олійник – дружина тренера та засновника Школа Супружеской Жизни – Oliinyk Oleh, мама двох дітей, сімейний психолог, кризовий психотерапевт. Ольга являється тренером Міжнародної програми розвитку дитини та має великий досвід безпосередньої роботи з дітьми.

Тривалість: два дні;
Кількість учасників: до 60 чоловік
Стартуємо в п’ятницю 24 січня о 16.00

Реєстрація за номером: 050 250 43 71 – Юлія

реєстрація з 13 по 19 січня -200 гривень
реєстрація з 20 по 23 січня – 250 гривень
реєстрація в день проходження тренінгу – 300 гривень
Кількість місць обмежена!
Телефонуйте вже сьогодні!

Що отримає кожен учасник:
ефективні знання, які застосовуватиме практично в своїх родині, а також на роботі (в служінні);
навчальні роздаткові матеріали (багато відео), які можно використати для передачи знань іншим батькам (служителям, волонтерам);
сертифікат про проходження тренінга;